2016

 

Nyheder sket ved/med hestene.

 

Okt ´16

 

April og Josefine deltog ved årets oktobershow for welsh og shetlandsponyer, de blev nr 4 I first ridden og nr 2 I mønstring.

1000 tak til Happy Horse og kaninhotel for de fine ærespræmier

 

Aug ´16

 

Så er der kommet besked fra den sidste hoppe, og begge hingste kan igen i år 'prale' med alle drægtige, Goliat venter to føl i ´17 og Casanova 3 føl i ´17. Vi håber det bliver 5 sunde og raske føl, alle ud af nogle spændende hopper.

 

Juli ´16

 

Den sidste fredag deltog vi ved Ribe dyrskue, vi havde Riona og April I traileren.

Riona opnåede de forventede 22 p, hun var ikke i form og hendes skævhed driller for tiden, så typen blev rost men gangen bar præg.

April og Josefine fik 24 p i skuedelen og efter en omkamp i mønstring måtte de se sig slået til en 2. plads

 

Apr '16

 

16. Deltog vi ved Jysk plagskue for småheste og ponyracer med Stenhedegårds Midnight Lady, hun blev bedste wpbr hoppe med 8888 8

 

Mar '16

 

Goliat venter føl i februar '17 på en DV hoppe

 

Feb '16

 

Horselux kommer med en ny Easy, den er ændret lidt i indholdet, bla tilsat nogle urter, dette medfører en lille prisstigning på 10kr pr sæk.

Derudover har laver de nu Easy i piller også, samme opskrift og samme mængde i udfodring, nemlig kun 100 g pr 100 kg hest ved vedligehold

 

Jan '16

 

14. Rosa foler et buckskin hingsteføl efter Stenhedegårds Goliat. Goliats første føl, og vi er meget tilfredse. Han er lidt mindre end forventet, men typen er god og bevægelserne er som var det en stor hest, især galoppen skal fremhæves.

Han er til salg.

 

11. April får årets første føl, palomino hoppeføl efter Sepstrups Casanova. Et stort og fint føl med en enorm tillid til alle.

Hun er til salg

Stenhedegard.dk

Avl af Welsh sec A og Welsh Part Breed

Salg af Horselux foder og tilskud,

Blue Hors Care og Staldren Jorenku