2013

 

 

 

 

Nyheder sket ved/med hestene.

 

 

Mangler du Foder eller produkter, kontakt mig endelig :)

 

 

Horselux har udvidet deres sortiment med tilskudsprodukter, der kommer snarest en opdatering med hvilke og priser her på siden under Horselux Hestefoder.

 

 

 

Okt ´13

 

 

Der er kommet en ny pony i flokken, Nørlunds Eileen SDH, hun skal fungere som lærepony for børnene da hun selv er uddannet på LA niveau, og så skal hun nok have nogle få føl.

 

 

 

Aug ´13

 

 

31. Havde jeg Goliat med til følskue på Fyn, han opnåede 9889 9 og lå i point godt med til at vinde finalen som hingsteføl, desværre blev han træt inden endelig finale og så er det altså svært at være flyvende i traven når man er avlet til spring ;)

 

 

 

Juli ´13

 

 

Den sidste fredag var vi igen i år til dyrskue i Ribe, i år havde vi April og Angel med.

 

Angel opnåede 23p og ærespræmie og blev nr 3 i konkurrencen om skuets bedste hoppe.

 

April kan de åbenbart ikke finde ud af at bedømme og selvom hun for racen blev fremstillet slank blev opnåede hun kun 22p pga at hun i dommernes øjne var for fed, til stor undren da Angel blev fremstillet en smule tykkere. Og dommerens egen pony som opnåede 23p var så fed at den havde tydelige deller ved skulder og halerod :/

 

 

Maj ´13

 

 

13. Kalliope folede et kæmpe hingsteføl. Desværre havde han lagt forkert længe i hende og da folingen gik i gang kom kun et hoved og ingen forben.

 

Begge overlevede den hårde omgang.

 

 

Marts ´13

 

 

Hingstekåring i Herning er nu veloverstået, håber I har været forbi både Horselux og Blue Hors totalpleje som begge havde stand deroppe hvor man kunne se og røre deres produkter.

 

 

5. Så folede Dreams et kæmpe hingsteføl efter Bøgegårdens Lansini, smukt føl korrekt malet med lidt i hovedet og to lige bagsokker samt meget udtryk :) Han er tilsalg ;)

 

 

Februar ´13

 

 

16. Kom årets første føl, palomino hoppeføl efter Bøgegårdens Boney M/ Springfier's Lady Quick Star (Rosa) Kan købes :)

 

 

Følsæsonen står for døren :)

 

 

Blue Hors Totalpleje har fået egen hjemmeside, www.bluehorstotalpleje.dk , og de har to nyheder de fremviser til Hingstekåring i Herning, Blue Hors Milk & Honey og Blue Hors Golden Classic.

 

Der vil komme prisændringer på enkelte af deres produkter.

 

 

 

Stenhedegard.dk

Avl af Welsh sec A og Welsh Part Breed

Salg af Horselux foder og tilskud,

Blue Hors Care og Staldren Jorenku